Učesnik šoua Zvezde Granda je brat Dunje Ilić: „Mnogo mi je žao zbog nje…“

od strane | jan 17, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nikola Stefanović Kolani, učesnik muzičkog talent šou-programa „Zvezde Granda“, tvrdi da mu je nekadašnja pevačica Dunja Ilić sestra.

Dunja Ilić (Foto: Instagram/ajla_begovic10991) • Ajla_begovic_91 / Instagram

– Ona mi je sestra od tetke, zapravo njena majka i moja su sestre, ali dugo godina nismo u kontaktu. Ne znam ni gde je sada… Mnogo mi je žao zbog nje, jer je sve pesme i spotove sama radila. Pisala je tekstove, za njen najveći hit „Šefica podzemlja“ sama je uradila sve, čak je sama i napisala scenario za spot – ispričao je Nikola za „Grand“.

– Da je nastavila samo tim putem, daleko bi dogurala. Nismo se družili jer je ona sa njenima živela u Beogradu, a ja u Kraljevu. Dešavalo se da njeni dođu za vreme letnjeg ili zimskog raspusta, ali ona ne dođe. Posle je krenulo da se bavi muzikom i bukvalno je krenula svojim putem.

Nikola Stefanović Kolani (Foto: Screenshot TV Grand)

– Žao mi je što nije ostala na ovoj sceni. Tražio sam njen broj, pokušao sam i preko Instagrama, ali se ispostavilo da njen nalog nije u funkciji. Poslao sam joj poruku, ali se uopšte nije javila. Malo smo se generalno porodično razdvojili, ne čujemo se iako nije bilo problema – dodao je Stefanović.

– Svako je otišao na svoju stranu, jednostavno svako ide kako smatra da treba. I dan danas volim i slušam njene pesme, koje se i te kako slušaju po klubovima ponovo. I „Šefica podzemlja“ i „Bidermajer“, to su mnogo skupe pesme i ozbiljni spotovi.

Nikola Stefanović Kolani (Foto: Screenshot TV Grand)

Nikola Kolani Stefanović je, sa druge strane, iznenadio onim što je rekao o voditeljki Jovani Jeremić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Grandov pevač šokirao: „Želim Jovanu Jeremić, ali NEMAM DA JE PLATIM“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs