„U PROCESU SMO STABILIZOVANJA ODNOSA!“ Stanija otkrila detalje pomirenja sa Asminom Durdžićem

od strane | nov 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je novopečena zadrugarka Maja Marinković nagovestila da su se starleta Stanija Dobrojević i njen bivši verenik Asmin Durdžić pomirili, ona je otkrila kako stoje stvari.

Stanija Dobrojević (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier

– Ne bih ja sad o tome. Nas dvoje smo u nekom procesu stabilizovanja odnosa. Maja je previše iskrena. Nisam očekivala da će biti toliko iskrena. Maja je fantastična. Uspela je da razbuca dva odnosa, a da to nije bio ni njen cilj. Maja je to uspela svojom pojavom. Na njima je kako će oni da se ponašaju prema tim devojkama – istakla je Stanija za Pink.rs.

Stanija Dobrojević (Foto: Ringier/Nenad Mihajlović)

– Janjuš je Aneli “šutnuo“ u ćošak, kako bi opipao teren sa Majom. Maja je toliko bila iskrena, rekla je sve što je imala, odnosno da priznala mu je da ga ne voli i da emocije ima prema nekom drugom. Od onog leta kada je Janjuš njoj poslao preko nekog pare da ne rodi bebu, tada ga je precrtala – objasnila je Dobrojevićeva.

Stanija Dobrojević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ona je Janjuša najviše volela, ali je nju emotivno razorio taj odnos, pa je haos prenela i na Cara. Ta opsesivna ljubav znamo kako je izgledala. Bogu hvala Car nije tu. Car treba da ispoštuje Aleks. Ako je voli, nema potrebe da piše Maji. Ona je priznala da ima emocije prema njemu, što je i sama priznala – dodala je starleta.

Stanija Dobrojević (Foto: Ringier)

– Ja sam Maju spremala za pobedu. Nisam joj rekla da glumi žrtvu, da se folira, nego da ima stav. Nju ne zanima pobeda, ali ja mislim da je pravi potencijal za to. Kada je reč o Aneli i Maji, nije prirodno da ne osetiš ljubomoru prema devojci, koja je značila nešto osobi u kojoj si zaljubljena – smatra Stanija.

Stanija Dobrojević (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Svakoj normalnoj ženi bi to smetalo. Janjuš podučava Aneli, jer je i on sam veliki folirant. Maji sam rekla neke stvari, kako bi imala par kečeva u rukavu, ako je Anali bude provocirala. Ako me Maja posluša, sve će biti kako treba. Naravno da Janjušu nije lako da gleda Maju sa Bukilićem – istakla je Dobrojevićeva.

Stanija Dobrojević (Foto: Screenshot TV Pink)

– On ima emocije prema njoj, a ona ga je razbila, kad je rekla da nema emocije prema njemu. Maja je skinula masku Janjušu, a Aneli umesto da se povuče, ona je brže-bolje otrčala kod Janjuša u krevet. Što se Marka Markovića tiče i njegove izjave da se ne bi ni minut vratio u našu vezu, bila sam ljubomorna, volela sam – objasnila je starleta.

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Kad volim, umem posesivno da volim. On je taj koji sad neke žene tera da me pljuju, a ja sam mu samo zamerala jer nije mogao da shvati da od manekenisanja nema novca – zaključila je Stanija Dobrojević.

Kakvim snimkom je ona, sa druge strane, iznenadila pratioce na Instagramu pogledajte u odvojenom tekstu: U Majamiju nema ČISTAČICU – Stanija u bikiniju usisava stan, usledila lavina komentara: “Koliko čistiš po satu?“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs