TRAGEDIJA: POZNATOM GLUMCU PREMINUO SIN u 36. godini života

od strane | nov 9, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Poznati glumac Silvester Stalone, nedavno je pokrenuo svoj porodični rijaliti program, gde je sa javnošću podelio život svoje porodice.

Silvester Stalone • officialslystallone / Instagram

U dokumentarcu „Sly“, koji je nedavno objavljen, Stalone je otkrio jednu od najtragičnijih epizoda svog života – smrt svog prvog sina Sejdža Stalonea.

Silvester Stalone

Sejdž Stalone je preminuo 2012. godine u 36. godini života, nakon borbe sa srčanom bolešću uzrokovanom aterosklerozom. Iako su se prvobitni izveštaji bavili teorijom da je Sejdžova smrt povezana sa drogom, Stalone je u dokumentarcu otkrio da je istina bila drugačija.

Retko govoreći o ovoj tragediji, Stalone je priznao da je sa sinom imao posebnu vezu, koja se nije mnogo razlikovala od one na filmskom platnu. „Pokušavam da pronađem nešto što bih zaista voleo da sam uradio u stvarnom životu, ali nisam mogao da to uradim. I tako bih to često radio na teatralan i magičan način. Mnogo toga je istinito. Nažalost, kada stavite sebe ispred svoje porodice, posledice mogu biti radikalne i razorne“, ispričao je glumac u dokumentarcu.

Silvester Stalone sa sinom

Uprkos tragičnoj smrti njegovog sina, Stalone je nastavio da se priseća lepih uspomena kroz slike sa premijere petog dela filma o Rokiju, u kojem je Sejdž glumio zajedno sa ocem. „Postoji jedna rečenica u filmu: ‘Tako sam srećan što si se rodio, jer sada mogu da živim kroz tvoje oči’.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs