“TO JE ZA MENE STRAŠNO“ Oglasila se sestra Bojane Pavlović iz “Elite“, spomenula njene bivše partnerke

od strane | dec 9, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Svetlana Pavlović, sestra aktuelne zadrugarke Bojane, po prvi put se oglasila za medije i otkrila u kakvom su odnosu.

Anđela Špravalo i Bojana Pavlović • youtube

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo već nekoliko dana unazad pune tabloide zbog svog odnosa. Njih dve su nakon kraćeg druženja uplovile u ljubavnu romansu.

Da ovaj odnos postaje sve turbulentniji, govori činjenica da zadrugarke često dolaze u sukob, a pogotovu sada kada se Bojana prisetila stare ljubavi i prolila more suza zbog devojke sa kojom ne zna šta se dešava, na šta je Anđela poludela:

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ja ne znam šta se dešava sa tom devojkom napolju i kako je ona, je l’ ti razumeš. Ja se sve vreme suzdržavam da ne puknem, ne mogu da radim na silu neke stvari. Kontam da si klinka, ali nisi retardirana. Ja sa sestrama svojim ne pričam zbog toga, bila sam između sestara i nje, izabrala sam nju. Ta devojka je bila moja porodica, ne krivim tebe, nego sebe – govorila je Bojana Pavlović kroz suze.

Sada se zbog cele situacije, za Pink.rs oglasila i sestra Pavlovićeve:

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo (Foto: Screenshot TV Pink)

– Sama rečenica gde je ona rekla da je morala da bira između sestara i devojke je za mene strašna, i ako nekog voliš ne bi trebao da ga uslovljavaš da pravi takve izbore – rekla je Svetlana Pavlović, pa dodala:

– Mislim da sam sve rekla, ne bih da ulazim u suštine njenih odnosa, svako ima pravo izbora u životu, i ja svačiju odluku poštujem i Bojana ce uvek biti moja sestra, bez obzira na sve – završila je ona.

BONUS VIDEO:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs