„To je u Kruševcu moderno!“ Anđela Ilić se oglasila nakon što je objavljena fotografija na kojoj se ljubi sa Milicom Veličković

od strane | jan 25, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je do medija dospela fotografija na kojoj se ljube nekadašnja zadrugarka Anđela Ilić i aktuelna učesnica rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“ Milica Veličković, starleta se oglasila i ispričala svoju stranu priče.

Anđela Ilić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Ne znam što bi se neko čudio mom poljupcu sa Milicom kad je u Kruševcu to moderno. Moj najveći greh je poljubac i sa Milicom i sa Terzom. A čije su usne slađe? Ne znam dok ne probam Matorine. Anita mi je drugarica ali je Matora bolji frajer od Anđela. Anita je lepotica koja oduzima dah svima a oni koji je osporavaju su „pošteni“ jer ih niko neće – istakla je Anđela za Pink.rs.

Anđela Ilić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ako se ozbiljno osvrnem na odnos sa njom, Milica nije ista osoba koju sam poznavala. Spremna je na sve i ničega je nije sram. U ovoj priči, ja nemam čega da se stidim, a po objavljenom skrinšotu, vidi se da je ona meni na ovu fotku lepila romantične pesme. Možda sam kao i Anita i sve Kruševljanke, fatalna za oba pola – dodala je Ilićeva, a zatim zaključila u svom maniru:

– Pitajte Milicu da li više voli mene ili Terzu!

Milica Veličković (Foto: Screenshot TV Pink)

Kako, sa druge strane, izgleda fotografija na kojoj se ljube Anđela Ilić i zadrugarka Milica Veličković pogledajte u odvojenom tekstu: Šok i neverica: Aktuelna i bivša zadrugarka nahvatane u sočnoj razmeni nežnosti!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs