TETOVAŽA NJENOG LIKA: Ovako izgleda 28 godina MLAĐA SUPRUGA Bore Čorbe koja ga je konačno „PRIPITOMILA“

od strane | jan 15, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što su mnogi mislili da je Bora Đorđević raskrstio sa bračnim životom nakon prvog razvoda, pevač se iznenada zaljubio u izvesnu Aleksandru i ona je 2010. godine postala njegova druga supruga.

Bora Đorđević • Dušan Milenković / Ringier

Borina žena Dubravka

Ipak, ispostavilo se da u ovom braku Bora neće pronaći sreću te se par razveo 2014. godine. Atraktivna Aleksandra, koja je 26 godina mlađa od pevača, Bori je poželela više uspeha u novoj ljubavi.

– Istina je da smo se razveli. To nije ništa čudno, ljudi se svakodnevno razvode. Nema potrebe pričati o tome više. Bori želim sve najbolje i mnogo sreće sa novom devojkom – rekla je Aleksandra svojevremeno za „Blic“.

Bora ni posle svega nije izgubio veru u ljubav te je u svoj život pustio lepu Dubravka, a njegova današanja, treća i, kako roker kaže, poslednja supruga porušila je sva pravila koja je imao i promenila njegovu svakodnevicu.

Muzičar se zbog ljubavi sa 28 mlađom i atraktivnom Slovenkom preselio u Ljubljanu, a venčali su se u maju 2016. na grčkom ostrvu Santorini.

– Bacio sam sidro u mirnoj Ljubljani i mnogo mi je lepo sa Dubravkom, ženom koju volim. Ima li veće sreće nego voleti i biti voljen. I što je najlepše, moja poslednja ljubav prihvatila je da se uda za mene. Ona će biti mlada, a ja staroženja, tako me s pravom nazvala. Venčali smo se 25. maja, na Dan mladosti, u Grčkoj na Santoriniju – rekao je muzičar svojevremeno.

Dubravka i Bora

– Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim – ispričao je tada Bora za „Story“ i dodao da je Dubravki draže da privatnost sačuvaju za sebe:

Podsetimo, Čuveni muzičar Bora Đorđević (71) pokazao je pred kamerama novu tetovažu, koju je uradio iz ljubavi prema 28 godina mlađoj supruzi Dubravki.

Bora Čorba tetovaža supruge Dubravke

– Da vam pokažem… To je Dubravka. Ona je uvek tu, prisutna – istakao je on, pa pokazao kako crtež na njegovoj ruci izgleda.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs