Taki Marinković otkrio TAJNU Anđela Rankovića i njegove ćerke Maje: “Moraće da krene malo oštrije“

od strane | dec 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Anđelo Ranković, sada aktuelni učesnik „Elite“, svojim ulaskom pomrsio je mnoge konce, a ponajviše reč je o odnosu Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, izjavivši simpatije prema Aniti i stupajući s njom u veoma prisan odnos, koji mnogi karakterišu kao flert.

Radomir Marinković Taki (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Naime, osim Anite, Anđelo je u veoma bliskom odnosu i sa Majom Marinković, čiju novu zadnjicu je komentarisao i pohvalio, te je ekipa portala Pink.rs, s tim u vezi, stupila u kontakt sa Majinim ocem, Radomirom Marinkovićem Takijem.

Maja Marinković i Taki Marinković

Tom prilikom, Taki nam je prokomentarisao Anđelov ulazak, ističući da ih je Ranković razmrdao.

Taman su malo uspavani, razmrdao ih je ljudski. Videli smo se letos na bazenu, kulturan, lep i fin momak – rekao je Marinković, a na pitanje da li bi voleo da Ranković bude njegov zet, rekao je:

Jovana Tomić Matora i Anđelo Ranković

Maja se zna sa Anđelom i pre „Zadruge“…Ja se u Majin izbor ne mešam, ali bih voleo da bude tako lep i pristojan, vidi se da ima kućno vaspitanje. Ne biram zeta. Od Nove godine mislim da Maja ide u nekom drugom smeru. Ovo je bilo upoznavanje i zagrevanje, a sad idemo jako! Vidimo da je Maja sazrela, da su ovo većinom njeni fanovi i ljudi koji su je gledali pet godina, znaju tačno ko je Maja Marinković. Ona je svakome pružila ruku, ali moraće da krene malo jače i oštrije – rekao je Taki za Pink.rs.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs