Supruga Ivana Marinkovića dala svoj SUD o njegovim bivšim CIMERIMA u rijalitiju: „Iskoristio je priliko, on joj je bio na PRVU“

od strane | dec 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

U emisiji ,,Pitam za druga“ voditeljka Anastasija Buđić ugostila je suprugu zadrugara Ivana Marinkovića. Jelena je ovog puta bez dlake na jeziku odgovarala na direktna pitanja o zadrugarima.

Jelena Marinković • RED TV / screenshot

Jelena Marinković

– Kakvo mišljenje imaš o Aniti i Matori? – postavila je pitanje voditeljka.

– To će trajati, naredni period će biti takav. Oni ako uđu u neku vezu, neće to potrajati. Anđelo nije nešto harizmatičan, on je fizički privlačan. To će malo potrajati sa Anitom, pa on ide dalje. Anita je lepa, ali ovo je bilo očigledno sa vrata, očigledno da će biti sa njom, iz osvete prema Matoroj. On je ovu priliku dobru iskoristio, on joj je bio na prvu. Ništa se konkretno ne dešava, osim poljubaca, i ona bi išla dalje ali koliko to njoj ide u prilog ne znam. Ovo će biti kratkog daha – rekla je Jelena i dodala:

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

Marinkovićeva se osvrnula na još neke odnose među zadrugarima.

– Ništa novo se ne dešava, Miljana raskrstila sa Zolom. To je stara, a nova priča, to je zanimljivo za rijaliti, to povezivanje. Nisam gledala, ali mogu da pretpostavim kako to izgleda. To je meni jako ružno ako je ona u vezi i on u vezi, Aneli je taj tip osobe koju je lako upaliti. Ne zna da se odbrani, a drugima to odgovora. Ako si već sa nekim dugo u odnosima, onda to sa strane ne treba da te remeti. Da li je ubedljiva bila, ne znam, ali znajući njeno ponašanje, vevovatno nije. Ona je zanimljiva za rijaliti.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs