„Sude, Da li želiš da ja budem tvoj tata“ Sinan i Zejnep će biti staratelji Sude, dok Elif ne prihvata da su Zejnep i Ahmet njeni roditelji!

od strane | jan 9, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Puls

|

Nakon saznanja da Sude nije ćerka od Zejnep, kako ne bi otišla u dom, Sinan predlaže da Zejnep i on budu staratelji devojčice. Sa druge strane, Elif ne prihvata da su njeni roditelji Zejnep i Ahmet, kao ni da se ne zove Džansu.

Serija Pokajanje • Promo

Planetarno popularnu seriju možete pratiti radnim danima od 20:00 na Blic televiziji, na MTS kanalu 115, kao i u repriznim terminima od 17:05.

Sinan želi da uzme starateljstvo na Sude

Serija Pokajanje

Pošto je otkriveno da Sude nije ćerka Zejnepa i Ahmeta, po zakonu ona bi trebalo da ode u neku hraniteljsku porodicu. Pošto su svi zavoleli devojčicu, a i ona njih, Sinan je našao rešenje da ostane u njihovom domu.

-Zejnep će biti Sudina majka, a ja otac, naravno, ako ona to prihvati, rekao je Sinan, čim je sve oduševio. Zatim je zamolio advokata da unese u zapisnik.

Ahmet ne želi da vidi Meltem

Serija Pokajanje

Iako je zbog veze Meltem i Ahmeta kidnapovana Elif, Meltem ne vidi svoju krivicu. Ne odustaje od ideje da živi sa Ahmetom, kao da se ništa nije dogodilo.

-Policija te je pustila, ali ti ja nikada neću oprostiti, rekao je Ahmet Meltem.

-Šta bi uradio i da sam ti rekla da me je Zeki zvao ili pretio, pitala ga je Meltem.

Serija Pokajanje

U celoj priči se pojavljuje i advokatica koja pokušava da nagovori Sinana da ne bi trebalo da bude staratelj Sude, jer ne može istovremeno biti dobar policijac i otac.

Seriju možete pratiti radnim danima od 20:00 na Blic televiziji, na MTS kanalu 115, kao i u repriznim terminima od 17:05.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs