Šta se desilo sa Roleksom Ane Ćurčić? Ni traga ni glasa od njega!

od strane | jan 2, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Ana Ćurčić je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, obelodanila da li će treneru Draganu Buliću Aci pokloniti „Roleks“ za praznike.

Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Jao, taj čuveni „Roleks“… Ne, neću mu pokloniti „Roleksa“, ja njemu poklanjam svaki dan tako što sam tu i što sam mu prijatelj, a da li ću mu kupiti nešto za Novu godinu, da, naravno da hoću. Ali za „Roleks“ zaista nisam u situaciji, a i ne ide da baš žena, drugarica, prijatelj, šta god, kupuje „Roleks“ – istakla je Ana za „Republiku“.

Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ma, ide, naravno, nego ti kažem, pusti „Roleks“, to je najmanji problem! (smeh) Znaš šta, mnoge ljude boli taj čuveni „Roleks“. Ja više ne znam šta se dešava s tim… Evo, ja ga u poslednje vreme i ne nosim uopšte. Stoji u fioci u svojoj kutiji. Treniram, skini, stavi, odviknem se, pa ga onda nosim… – dodala je Ćurčićeva.

Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Evo, ti si mene sad podsetio na njega. Ja udvarače imam, i to dobre udvarače, veruj mi. Ali, nisam za ljubav, a i nisam ni za varijante da idem na nešto „na pola“. Lepo mi je što se družim i to je sve. Našla sam mir u sebi, u svom novom domu i uz svoju decu, muškarac mi ne treba do daljnjeg! – zaključila je nekadašnja zadrugarka.

Kako je, sa druge strane, Ana Ćurčić okitila prazničnu jelku pogledajte u odvojenom tekstu: Sva u zlatu: Jelka Ane Ćurčić nije kao druge! (Foto)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs