„ŠTA MATOROJ SAD IZIGRAVATE PRIJATELJE, A ZNALI STE SVE?!“ Ermina Pašović udarila na bivše zadrugare!

od strane | nov 11, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Ermina Pašović je ogorčena na sve nekadašnje zadrugare koji sad na sva zvona podržavaju zadrugarku Jovanu Tomić Matoru, a nisu joj na vreme „otvorili oči“ kada je reč o starleti Aniti Stanojlović.

Ermina Pašović (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

– Kao prvo, pos… se svima u usta koji sad sažaljevaju kao Matoru i izigravaju joj prave prijatelje preko portala, a znali su sve i pre, a nisu se udostojili da joj skrenu pažnju pre svega… A sad nakon ovog, kuku majko! Jovana ima dovoljno godina da donosi svoje odluke i sve je ovo škola za budućnost… – istakla je Ermina za Pink.rs.

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Nek je ona nama živa i zdrava. Mi, pravi prijatelji, kao i njena porodica smo uz nju šta god bilo… Ona ne može toliko grešaka da napravi koliko mi možemo da oprostimo i da budemo uz nju! A sve ostalo svakom na svoju dušu. Dobro su Jovanini roditelji, pripremila sam ih ja na sve…. – dodala je Pašovićeva.

Ermina Pašović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Uz Matoru su i nadaju se da će ona to sve podneti kako treba, da izdrži i bude jaka – zaključila je nekadašnja zadrugarka.

Zbog čega, sa druge strane, Ermina Pašović više ne želi da ulazi u rijaliti šou-program „Zadruga“ pogledajte u odvojenom tekstu: „Mitrovići daju šakom i kapom“ Ostala lojalna Željku i Milici, a sad je otkrila ZAŠTO VIŠE NEĆE „Zadrugu“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs