Sloba Radanović poveo sina na glasanje, Jelena sva u Luj Vitonu! (Foto)

od strane | dec 17, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Iako je sinoć nastupao u Cirihu, pevač Sloba Radanović je dao sve od sebe da se vrati u Srbiju na vreme kako bi obavio svoju građansku dužnost i glasao.

Sloba Radanović (Foto: Screenshot TV Blic) • Blic TV / screenshot

Nedugo po sletanju u Beograd, Sloba se uputio sa suprugom Jelnom i sinom Damjanom na glasačko mesto, a ovaj prizor srećne porodice je oduševio mnoge budući da je Radanović još jednom pokazao da mezimcu od malih nogu usađuje prave vrednosti.

Sloba Radanović (Foto: Screenshot Clip.rs)

– Obavili građansku dužnost – poručio je pevač putem društvenih mreža uz fotografiju na kojoj ga je moguće videti kako u naručju drži malog Damjana.

Jelena, Sloba i Damjan Radanović (Foto: Instagram/slobaradanovic)

Osim pohvala na račun ovoga, pratioci su uputili komplimente i Jeleni na račun stajlinga budući da je crne odevne komade ukombinovala sa ešarpom i torbom sa potpisom prestižne modne kuće Luj Viton.

Sloba Radanović je, sa druge strane, izazvao burne polemike na društvenim mrežama zbog načina na koji je „zaštitio od veštica“ sina, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Zaštitio je sina Damjana od VEŠTICA starim pravoslavnim običajem, evo šta je Sloba Radanović uradio

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs