„Sloba me SADA SLABO POSEĆUJE!“ Kija Kockar iznenadila onim što je ispričala o Radanoviću

od strane | nov 18, 2023 | Zabava | 0 Komentara

U emisiji “Magazin In“ autorke i voditeljke Sanje Marinković gostovala je njena koleginica Kija Kockar.

Kija Kockar i Sloba Radanović (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Kija je, pored ostalih gostiju, govorila o obavezama koje muškarci i žene moraju da ispunjavaju kako bi im brak opstao, pa se na zanimljiv način osvrnula na svoj brak.

Kija je, podsećanja radi, bila u bračnoj zajednici sa pevačem Slobom Radanovićem, koji ju je prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju „Zadruga 1“, a sada je srećno oženjen Jelenom Radanović, sa kojom je ove godine dobio sina Damjana.

Kija Kockar (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Ja ne bih rekla da je moj brak bio klasičan brak. Smatram da postoje moderne zajednice današnjice koje su malo drugačije. Prvo, ja nisam uzela prezime tadašnjeg supruga. Nisam bila ničija svojina i to sebi nikada ne bih dopustila – rekla je Kockareva i dodala:

Kija Kockar (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Mogu reći da sam ja bila majka u tom odnosu. Sada je moje dete odraslo, sada sam ga i oženila. Slabo me posećuje, pustila sam ga da ide u svet! Sada imam druge neke hobije kojima se se posvetila – pričala Kija, a mnogi su ovo shvatili kao još jednu provokaciju.

Zbog čega se, sa druge strane, Kija Kockar posvađala sa stricem pogledajte u odvojenom tekstu: „IMAŠ GROBNO MESTO, KAKO SEJEŠ, TAKO ŽANJEŠ!“ Objava Kije Kockar zapanjila mnoge!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs