Skandalozna ispovest majke Sneže Kušadasi: „Zvao nas je na grupnjak i hteo da kači na sajt za odrasle!“

od strane | dec 17, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je zadrugarka Sneža Jovičić Kušadasi ispričala svoju potresnu životnu priču, oglasila se njena sestra Dragana koja je demantovala njene navode, dok ju je rođaka Jelica podržala, a sada je došao red i na njenu majku Vericu Jovičić.

Sneža Jovičić Kušadasi (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Želim da demantujem gospodina Novicu i gospođu Draganu pošto su me spomenuli. Taj isti Novica treba da se zapita što njemu otac nije ostavio ništa. On je živeo otkako smo se razveli u Koraćici nije ni išao u Krsnu, ali to nije moj problem. Ta ista Snežana im je bila dobra dok im je davala šakom i kapom, čuvala joj decu, a sad hajde da pljujemo po njoj – počela je izlaganje za „Pink.rs“ Verica.

– Novica izjavio da je Sneža išla sa mnom u socijalni rad što nije tačno. Išla sam sama kad sam dobila poziv zbog fizičkog napada Dragane, koja je imala mesec dana zabranu prilaska meni i kući. Kada je bio toliko brižni deda gde je bio kad su mu unučići ostajali sami i noću i danju i kući u kojoj je plinski šporet – zapitala se gospođa Jovičić.

Sneža Jovičić Kušadasi (Foto: Screenshot TV Pink)

– Sa borcima stanovao je dve kuće od moje… Kažu Sneža i ja smo krive što je dete oduzeto, ako si ti brižna majka ne može niko dete da uzme. Novici i Jasmini daj pare i oni će da se okreću ko da više. Imate skrinšotove razgovora. Pre 20 dana se Dragana oglasila na Fejsu gde je iznela laži – dodala je Snežina majka.

– Od tog dana nastaje pakao koji preživljavamo ja i moja sestričina Jelica, od strane lažnog profila ,,Nepopravljivi gospodin „, iza kojeg stoji Dragana sa sadašnjim momkom zbog kojeg joj je oduzeto dete i završila na psihijatriji. Niko nikog nije unajmio nego kad je Dragana i ovaj njen provaljeni po IP adresi jer svaki nalog je verifikovan brojem telefona ili imejla, kreće napad na mene i moju sestričinu Jelicu, koja je ćerka moje rođene sestre po tetki – obasnila je Verica.

Sneža Jovičić Kušadasi (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nepopravljivi gospodin, to jest Miki Kompani, koji se i čuje u pozadini razgovora snimka Dragane i babe moraće da dokaže na sudu sve, jer mi nismo njega uznemiravala nego on nas, gde je pisao same laži i pozivao nas na grupni s… Da se Dragana bavi takvim stvarima evo dokaz od pre dve godine gde su hteli zbog nje da mene i Snežu kače po p… sajtu – istakla je gospođa Jovičić.

– Što se tiče Snežine babe, niti sam ja dužna da plaćam ženu da nju gleda, nek je gleda sin, njemu je dala i više nego što je zaslužio. Jeste baba bila kod njih tri dana za Mitrovdan ali kada može da vodi računa o tašti, može i o majci. Dragani bi dala savet da nikoga ne krivi za decu, jer to su četiri deteta – podvukla je Snežina majka.

– Neka se mane prevara i laži, da nađe posao, a ne da pljuje i napada nekoga. Neka nađe posao ili uđe u Elitu, pošto joj je to izgleda cilj. Meni ovi stresovi ne trebaju, sve ima crno na belo, dokazi, ovo je samo delić. Eto zašto je nju deda držao stalno što dalje od oca i sestre – zaključila je Verica.

Sneža Kušadasi je, sa druge strane, bila predmet izlaganja i ostalih članova porodice, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Drama u porodici Sneže Kušadasi: „Toj nametnutoj sestri iz 16. kolena, za koju niko nije čuo, obećan je sitan novac da nas pljuje!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs