Selma Bajrami rešila da se IZOLUJE nakon što je zvanično ZABRANJENA u Srbiji, donela najtežu odluku (FOTO)

od strane | jan 25, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je 22. januara vraćena sa beogradskog aerodroma pošto joj je zvanično zabranjen ulazak u Srbiju, po nalogu bivšeg direktora BIA Aleksandra Vulina, folkerka Selma Bajrami nije prestajala da se oglašava na društvenim mrežama.

Selma Bajrami • youtube

Selma Bajrami (Foto: Ringier/Rajko Ristić/Instagram)

Selma je u jeku skandala poručivala da „crknu dušmani“, te je kačila snimak iz Beograda za koji se ne zna kad je nastao, a onda i prozvala Novaka Đokovića zbog provođenja vremena sa pevačicom iz Prištine Ritom Orom.

Juče je citirala Ramba Amadeusa, koji je govorio o vremenu u kojem se „pumpa“ nacionalizam i insistira na podelama.

– Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi – podelila je Selma tada na Instagamu njegove reči, a sad se odlučila za drastičan korak.

Selma Bajrami, Instagram profil

Selma je rešila da zaključa profil na Instagramu, pa oni koji je ne prate ne mogu da joj pišu, niti da vide njene objave.

Pevačici je, po svemu sudeći, previše pažnje koju je dobijala prethodnih dana, pa se zato rešila na ovaj potez.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs