Sastali se Teodora Balzak i Nikola Bukilić! Sve pršti od strasti! (Foto)

od strane | dec 16, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što su nedeljama nakon napuštanja rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“ bili u kontaktu putem poruka i video poziva, Teodora Balzak i Nikola Bukilić su se konačno sastali.

Nikola Bukilić i Teodora Balzak (Foto: Instagram/balzak_teodora) • balzak_teodora / Instagram

Naime, Teodora je otputovala u Crnu Goru gde se našla sa Nikolom, a odmah su pali strasni poljupci koji su zabeleženi čak i na društvenim mrežama.

Nikola Bukilić i Teodora Balzak (Foto: Instagram/balzak_teodora)

Pratioci para su sa oduševljenjem dočekali ovu objavu, poručujući da su znali da njihova ljubav nije „samo još jedna fejk veza za kamere i opstanak u Šimanovcima“, dok su „neverne Tome“ ostale pri tome da će njihova romansa biti kratkog daha i da će se Balzakova „brže vratiti iz Crne Gore nego što je u nju otišla“.

Nikola Bukilić i Teodora Radoičić Balzak (Foto: Screenshot TV Pink)

Teodora Balzak, sa druge strane, i dalje preispituje odluku da li da se vrati nazad u rijaliti šou-program „Zadruga 7 Elita“, iz kog je, podsetimo, izašla zbog narušenog zdravstvenog stanja i ličenja, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Ako se vratim u Elitu sve će biti drugačije!“ Teodora Balzak se naoružala informacijama i spremna je da zapuca iz svih topova

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs