Sanja je žena koja je pre 40 godina ukrala srce Neleta Karajlića, a upoznali su se u GIMNAZIJI

od strane | dec 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Naš poznati glumac Nenad Janković, poznatiji kao Nele Karajlić, godinama je na domaćoj javnoj sceni, ne samo kao glumac, već i kao muzičar, učesnik kvizova, zabavljač. Iako je veoma popularan Nele se trudi da svoju privatnost sakrije od znatiželjne javnosti.

Nele Karajlić • Tv Pink / screenshot

Nele je godinama u skladnoj vezi sa lepom Sanjom, s kojom se upoznao još kad su bili gimnazijalci. Od tada njih dvoje su nerazdvojni, a kao kruna velike ljubavi došlo je i dvoje dece, sina Srđana i ćerku Janu.

Sjetih se kako bi se sa Sanjom nalazio ispod Vladaninog nebodera, na pola puta između moje i njene zgrade, i kako bismo odatle zagrljeni, hodom na metar iznad zemlje, krenuli u uzbudljivu sarajevsku noć, ostavljajući iza sebe aleju opjevanu u pesmi ‘Meteor’“ – opisao je Nele Karajlić u knjizi „Fajront u Sarajevu“ dane najranije mladosti i prve romantične susrete sa devojkom Sanjom Bjelanović.

Nele Karajlić (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

Prošlo je od te mladalačke ljubavi punih 40 godina u kojima je bilo mnogo izazova. Česta putovanja, razdvajanje od porodice, bili su deo puta koji su Nele i Sanja utabali za ove 4 decenije.

Ako me pitate kako i zašto, neću moći da vam dam odgovor. Mislim da u životu i ljubavi ne postoji recepti. Da postoji, bilo bi dosadno– iskren je muzičar.

Sanja i deca su mu uvek bili najveća podrška, a Nele je veoma zahvalan svojoj suprugzi što je bila posvećena majka i supruga i zahvaljujući kojoj su njihova deca izašla na pravi put. Ćerka Jana je veterinar, a sin Srđan se bavi marketingom i komunikacijama, a studirao je i filmsku režiju.

Nele Karajlić sa suprugom Sanjom

Iako se retko pojavljuju zajedno u javnosti bilo je nekoliko događaja na koje se Sanja osmelila da dođe sa svojm suprugom i zahvaljujući njima smo uspeli da vidimo kako izgleda žena koja već 40 godina čuva srce Neleta u svojim rukama.

‒ Sanja i ja smo raja iz škole. Formiralo nas je gimnazijsko doba. U tom periodu dobijaš one karakteristike koje ti određuju ceo život. Mi smo odrasli u vremenu kada nije bilo važno da li je neko poznat ili ne. Tako smo vaspitani. Nas dvoje smo se tada zbližili, ali ako me pitate kako i zašto, ne umem da vam dam odgovor. Mislim da u životu i ljubavi ne postoji recept. Da postoji, bilo bi dosadno ‒ izjavio je Nele za magazin Glorija.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs