Sandra Rešić ostala skamenjena na mestu kada su joj saopštili strašnu DIJAGNOZU, odmah se vratila u Beograd

od strane | jan 15, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Bivša zadrugarka Sandra Rešić već neko vreme ima zdravstveni problem koji nikako ne može da reši. Naime, njoj je zapušen nos i kašlje, pa zbog toga nije htela ni da zakazuje tezgu za doček Nove godine.

Sandra Rešić (Foto: Screenshot TV Red) • RED TV / screenshot

Rešićeva se nedavno vratila sa kraćeg putovanja, a kako pišu mediji, posetila je prijateljicu u Nemačkoj gde je iskoristila praznična sniženja, pa je dobro šopingovala.

Sandra Rešić (Foto: Screenshot TV Pink)

Međutim, kada se vratila u Beograd bila je baš bleda i iscrpljena, piše Star.

Iako se nadala da će joj biti bolje i da će se zadržati kod prijateljice malo duže, ipak se vratila ranije u Srbiju kako bi joj doktor prepisao adekvatnu terapiju da može što pre da se vrati poslu i nastupima.

Sandra je progovorila o odnosu sa Jovanom Tomić Matorom, koju je u rijaliti ispratila kao dobra prijateljica, a onda se tokom Elite sve promenilo, nakon njenog kraha sa Anitom Stanojlović. Podsetimo, Matora je Sandru nazvala „rijaliti prijateljem“, što joj je pevačica izuzetno zamerila, a priznala je i da je mnogo toga saznala u međuvremenu, zbog čega će obaviti ozbiljan razgovor sa Matorom.

Jovana Tomić Matora (Foto: Screenshot TV Pink)

– Čula sam masu nekih stvari, otkako je Matora ušla u rijaliti, to je nešto o čemu nikada nisam pričala, ali o čemu ćemo definitivno ona i ja popričati kad ona bude izašla. Inače, ja sam razumela da smo ona i ja prijateljice, a onda sam čula da me je ona nazvala „rijaliti“ prijateljem. Tvoja bivša supruga priča o meni tamo neke gluposti, ti ni u jednom momentu ne ustaješ i ne demantuješ to. Ona je verovatno mislila da će doći do pomirenja sa Anitom, što ja mislim da i postoji šansa da dođe do toga… Ja sam je otpratila, jer ja sa rijaliti prijateljima ne pijem kafu, ne pratim se i ostalo… – rekla je Sandra iskreno za Republiku.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs