„Samo sam se zezao sa njom, nikad je nisam voleo“: Ivan Marinković sasuo MILJANI KULIĆ ISTINU u lice, ona mu odbrusila

od strane | jan 12, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Odnos bivših partnera Ivana Marinkovića i Miljane Kulić bio je u fokusu tokom emisije „Gledanje snimaka“.

ivan Marinkvoić • youtube

Oboje su ponosni na to što su iz tog odnosa dobili malog Željka, ali nemaju reči hvale jedno za drugo. Miljana je tvrdila da se ne seća ni poljupca sa njim, dok je Ivan tvrdio da je nikad nije voleo.

Miljana Kulić

– Ivan bi voleo da ja njega volim istim intenzitetom kao što volim Zolu. Ja se ni ne sećam odnosa sa njim, najbitnije mi je što sam dobila Željka iz te veze, ostalo je totalno nebitno. Može on da priča šta hoće, mi smo vodili ljubav u krevetu, nikad nisam preferirala u kupatilu ili bilo gde. On je uvek pričao kako bi voleo da ima još jedno dete, ja se ne sećam više ni poljubaca sa njim – rekla je Miljana.

Miljana Kulić i Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nije mi bilo prijatno kad sam bio sa njom, pošto nikad nisam bio zaljubljen u nju. Oni mene ubeđuju da sam rekao kako mi se sviđala, a ja nikad to nisam izgovorio. Rekla je da nikad nikog nije volela kao mene, pa onda stalno menja teme i redoslede. U životu je nisam voleo, samo sam se zezao sa njom, nastali su problemi zbog toga što je nisam nikada priznao kao devojku, to je nju jako zabolelo – rekao je Ivan, a piše Srbijadanas.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs