„SADA IDEM DA MUĆKAM MLEKO“ Marija Šerifović se zahvalila PORODICI i PRIJATELJIMA što su čuvali njenu tajnu mesecima

od strane | dec 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Marija Šerifović dobila je bebu uz pomoć surogat majke. Pevačica ispraća 2023. godinu sa svojim sinom u naručju, kojem je dala ime Mario.

Marija Šerifović • Instagram

Marija se sada oglasila na svom Instagram profilu i sumirala svoje prve utiske, ali se i zahvalila svojim najbližim ljudima.

Marija Šerifović

– Malo sam ostala bez teksta… Po prvi put u životu! Hvala vam što delite radost sa mnom! Vidim da ste svi šokirani, zatečeni i u neverici… To dokazuje samo jedno: Imam prijatelje zlata vredne! Hvala što ste tu od prvog dana. Hvala što ste podržali svaku moju odluku. Hvala što ste me gurali napred onda kada sam i sama na trenutak zastala. Hvala što ste ovu tajnu čuvali! Ovo vam neću zaboraviti nikada! Puno puta sam rekla, ali ću ponoviti sada… Ispod mojih krila će za vas uvek biti mesta dokle god hodam, stojim i postojim je sve moje vaše! A sada idem da mućkam mleko – napisala je Marija.

Marija Šerifović se oglasila

Dete se rodilo početkom decembra na klinici u Los Anđelesu, a Marija je prisustvovala porođaju.

Osim toga, Marija deset godina unazad putuje u Ameriku, što iz privatnih što iz profesionalnih razloga, i smatra je svojom drugom zemljom.

Pevačica je na svom Instagram nalogu objavila prvu fotografiju bebe.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs