„Sad si preterala, podnosim tužbu!“ Goca Tržan poslednje reči Maji Nikolić nije oprostila

od strane | nov 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon niza uvreda koje je pevačica Maja Nikolić iznela na njen račun, Goca Tržan je rešila da presavije tabak i tuži koleginicu.

Goca Tržan (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Ne znam, iskreno da ti kažem. Mislim da ovaj medijski prostor sa ljudima sa kojima sedim je ekstremno skup i nemam nameru da trošim na druge. Zahvaljujem se na načinu na koji priča o meni, jer to govori o njoj, ne o meni. Ne razumem čemu taj način. Ako imaš problem sa mnom, a ne pozoveš me da ga rešiš, onda nemaš problem sa mnom – istakla je Goca u „Amidži šouu“.

Maja Nikolić (Foto: Screenshot TV Red)

– Advokat me je 100 puta do sada zvao i rekao da je tužim, ja kažem majka je, to je Maja, e sad je stvarno dosta. I ja sam majka jedne devojčice i hoću da joj pokažem da niko ne može drvlje i kamenje na tebe, tako da je tužba podneta. Ja tužim nju! Sve je prelilo čašu, preterala je sa rečnikom, sa svime – dodala je Tržanova.

Goca Tržan (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Ona je mene optužila za nešto što sam navodno uradila pre sedam godina, što nije tačno. Ja nisam izgovorila ništa ni za nju ni za njenu muziku. Ta pesma o kojoj ona priča, ja i dalje mislim da je lepa i to je to – zaključila je pevačica Goca Tržan.

Šta je, sa druge strane, Maja Nikolić u poslednjem intervjuu izjavila o Goci pogledajte u odvojenom tekstu: „MAJA JE ISTINOZBORAC!“ Goca Tržan odgovorila Maji Nikolić na prozivke!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs