„Sad mi teško pada ono što je rekao o praznoj kući…“ Potresna ispovest prijatelja Mihaila Janjuševića

od strane | dec 26, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Mihailo Janjušević, najmlađi brat zadrugara Marka Janjuševića Janjuša, izvršio je samoubistvo.

Mihailo Janjušević (Foto: Instagram/jannmiha) • JannMiha / Instagram

Za domaće medije oglasio se Janjuševićev drug koji je otkrio nepoznate detalje iz Mihailovog života.

– Mihaila sam upoznao preko društvene mreže Tviter, gde je bio aktivan od samog početka ove mreže. Tada je bio jedan od najpopularnijih tviteraša i svi su ga obožavali zbog smisla za humor. Upoznali smo se uživo kasnije u izlascima. Mnogo je voleo dobre žurke i provod. Nikad ga nisam video nenasmejanog. Imao je dečački osmeh, koji je svima unosio pozitivnu energiju. Voleo je dobre serije, filmove, muziku, znali bismo da pričamo satima o svemu – započinje njegov drug za Republiku, pa nastavlja:

Mihailo Janjušević (Foto: Instagram/jannmiha)

– Možda više od svega je voleo putovanja. Radovao se svaki put kad bi negde pošao i prepričavao nam divna iskustva koja je stekao u stranim zemljama – ističe ovaj mladić, koji je želeo da ostane anoniman.

Janjuševićev drug kaže da tek sada shvata koliko je on bio usamljen.

Mihailo Janjušević (Foto: Instagram/jannmiha)

– Mihailo je nedavno bio u Berlinu. Mnogo se radovao tom putu i super se proveo, a kad se vratio, ispričao mi je jednu tužnu stvar, koja me sada proganja. On je godinama živeo sa raznim cimerima i konačno je ponovo počeo da živi sam, a ovo ga je izgleda dotuklo. Rekao mi je: „Godinama sam čekao da živim sam i bilo mi je super na početku, ali sam shvatio da mi nedostaje društvo“. Rekao mi je da mu teško pada prazna kuća i da bi voleo da nađe nekog cimera. Sad shvatam koliko je bio usamljen… – rekao je Janjuševićev drug.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja i bez knjižice.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs