Sad je PLAVUŠA i uspešna je BIZNISMENKA: Evo gde je i šta radi Jovana sa “Farme“ 10 godina kasnije

od strane | jan 16, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Jovanu Nikolić javnost je upoznala 2013. godine kada se sa ostalim učesnicima rijaliti programa „Farma“ uselila na imanje u Lisovićima. Manekenka je tada uplovila u vezu sa pevačem iz Crne Gore, Danijelom Alibabićem, a po izlasku iz rijalitija njih dvoje su se i venčali. Međutim, ljubav nije dugo potrajala.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić • Tv Pink / screenshot

Nakon samo 3 meseca usledio je buran kraj. Manekenka je tada sve šokirala tvrdnjama da je sa Danijelom jela samo sendviče u braku, što je navodila kao jedan od razloga za razvod, a izjavila je i da pevač gaji simpatije prema istom polu.

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić

Ipak, Danijel ju je u tome demantovao, te je danas u srećnom braku, a nedavno je saopštio da supruga i on očekuju drugo dete.

Nakon njihovog razvoda Nikolićeva je uhvaćena kako svoju egzistenciju obezbeđuje tako što prodaje pljeskavice. Međutim, čini se da je lepa Nišlijka sada našla pravo zanimanje za sebe. Ona je trenutno vlasnica jednog salona lepote zajedno sa sestrom. I dok Jovana šećernom pastom depilira devojke, njena sestra Branislava ih šminka i radi im nokte.

Jovana Nikolić sa Farme

Može steći utisak da je konačno zadovoljna svojim životom i poslom s kojim se bavi. Inače, Jovana je trenutno plavuša i izgleda sasvim drugačije u odnosu na onu brinetu kakva je bila.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs