Ruška Jakić BEZ CENZURE o koleginicama sa televizije, jedna joj je TRN U OKU: „Prodaju svoje telo za novac…“

od strane | jan 21, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Kontroverzna voditeljka Ruška Jakić, nedavno je komentarisala koleginice sa televizije, te iznela šok tvrdnje da se 90 odsto njih bavi najstarijim zanatom.

Ruška Jakić (Screenshot: MILIZAM) • youtube

Ovom izjavom šokirala je naciju, a prokomentarisala je i jednu od najpopularnijih voditeljki Jovanu Jeremić na čije ponašanje niko ne ostaje ravnodušan.

Ruška Jakić (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Ja, koja se bavim televizijom, ja 90 odsto ljudi ne znam, što je u tom poslu grozno. Drugo, ja kad sam prešla da radim na RTS, išla sam kod Branke Špiček, čuvene radio voditeljke, gde smo učili kako se izgovaraju rečenice, slogovi i slova. Danas kad čitaju vesti, uzme i mrmlja, to je nedopustivo! – objasnila je Ruška Jakić, pa nastavila:

– Oko 90 odsto tih čuvenih elitnih da ne kažem šta, šta one rade, one prodaju svoje telo za novac i pokušavaju da se uvale na neke televizije da budu zvezde padalice. Što ja toliko trajem? Iza mene nikada nije stajao ni uspešan muž, ni političar, nikad nisam preko kreveta ništa, ja sam vodila ljubav samo iz ljubavi! – otvoreno je ispričala.

Jovana Jeremić (Foto: Screenshot TV Pink)

Ruška je prokomentarisala i voditeljku Jovanu Jeremić koja je trenutno jedna od popularnijih u Srbiji.

– Ona je našla način na koji misle da će da bude najpopularnija i ja joj skidam kapu. Videćemo koliko će trajati – rekla je tada Ruška Jakić.

(24sedam)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs