Putevi su im se razišli, ali Žarko nikad nije odustao od nje

od strane | nov 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Žarko Laušević je oduvek važio za miljenika ženskog dela publike, ali svoje srce on je poklonio samo dvema damama.

Žarko Laušević • Ringier

Bio je u prvom braku sa Majom sa kojom ima ćerku i sina, a onda se zaljubio u Anitu, s kojom je kasnije dobio ćerku Janu.

Anitu, danas Laušević, upoznao je krajem osamdesetih, na snimanju filma “Boj na Kosovu”. Odmah se zaljubio u nju, ali rešio je da ipak sačuva brak, a i Anita se potom udala i rodila ćerku. Putevi su im se opet kasnije ponovo ukrstili.

Žarko Laušević (Foto: Ringier/Aleksandar Slavković)

Inače, Anita je rođena je 1966. godine u Ljubljani i radi kao profesionalni šminker.

O Aniti se malo toga zna a s Lauševićem ima ćerku Janu i ima veoma uspešnu karijeru.

Glumčeva supruga radila je na veoma popularnim projektima kao što su „Seks i grad“ i „Spajdermen 2“, i sarađivala je s velikim zvezdama Holivuda, poput Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet.

Anita Laušević

Brak sa Anitom je Žarku drugi po redu, a o sadašnjoj supruzi, koja je kada su se upoznali već bila udata, je pisao i u svojoj knjizi „Godina prođe, dan nikad“.

– Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma ‘Boj na Kosovu’. Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez ‘j’ . Dolazi otmena, visoka, lepa. ‘Razvodim se’, reče mi danas – ovako je glumac opisao njihovu ljubav.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs