Proganja ga iz dana u dan: Janjuš na granici da odustane nakon TRAGEDIJE, ne može da boravi sa ukućanima „Elite!“

od strane | jan 20, 2024 | Zabava | 0 Komentara

U toku emisije „Pitanja novinara“, prvi na redu za odgovaranje na ista bio je Marko Janjušević Janjuš, koji je na samom početku pred svima otvorio dušu, te otkrio da se ni dan-danas nije oporavio od tragedije i smrti mlađeg brata, Mihaila Janjuševića, koji je izvršio samoubistvo.

Marko Janjušević Janjuš • screenshot

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Screenshot TV Pink)

Janjuš je priznao svima da se ne oseća dobro i da se teško bori sa gubitkom, ali da to pokušava, koliko-toliko, da zamaskira u rijalitiju.,

Takođe, Janjuš se osvrnuo na odnos sa Aneli Ahmić i njihov raskid, kao i njen današnji izlazak iz Elite.

Priznao je da ga traumira poziv na kapiju, s obzirom da su tako njega obavestili da mora napustiti velelepno imanje, zbog smrti rođenog brata:

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević

– Video sam da nije tu, zabrinuo sam se. Imam i traumu od te kapije, zbog cele ove situacije. Loše se osećam, Darko, iskreno. Kad sve saberem, ne osećam se dobro, ali sam ti rekao, borim se sa svim i svačim. Nisam dobro, niti to mogu da budem, ali to je normalno, jer je sve sveže, vreme leči sve, ali neke stvari se nikada neće zalečiti. Navikneš samo da živiš sa nekim stvarima. Nikad ti neće biti sjajno, tako i ovde. Najteže mi je kad sam sam. Samo mi je bitno da se ne priča o toj situaciji, neka se priča o svemu drugom – govorio je Janjuš iskreno.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs