Prizor Miljaninog SINA tera suze na oči: Sklupčao se na Badnji dan u porodičnom domu, a njeno odsustvo ne može niko da zameni

od strane | jan 6, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Porodica Kulić, Badnje veče provodi u porodičnom domu u Nišu, gde je i Miljanin sin Željko.

Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Srećni i od Boga blagosloveni Badnji dan i Badnje veče – napisala je Marija, koja je trenutno sa unukom Željkom.

Marija, Miljana i Siniša Kulić

Marijina druga ćerka Ana Kulić takođe je veoma vezana za malog Željka, pa neretko sa njim deli preslatke trenutke putem Instagrama.

Tako je uoči praznika podelila fotografiju dečaka kako odmara nakon ručka, „sklupčanog“ pored kreveta… međutim, ovo je u mnogima izazvalo i tugu jer nije sa majkom u toku prazničnih dana.

– Popodnevna dremka nakon obilnog ručka – napisala je Ana Kulić, a na slici vidimo Željka kako se sklupčao pored kreveta i drema, te je ovom objavom raznežila sve.

Podsetimo, Miljana Kulić je izjavila da misli da je u drugom stanju, a ako se to ispostavi kao tačno zadržaće Zolino dete.

Sada se tim povodom za „Blic“ oglasila Marija Kulić.

Mali Željko na Badnji dan

Ja ne znam gde je njoj toliko izvetreo mozak da dozvoli da ima intimne odnose sa čovekom koji ni jednu devojku nije sačuvao, koji kao najveći debil pravi dete svakoj, polemisalo se o Ininoj trudnoći prošle sezone. On javno priča uvek da ima nezaštićene odnose i to je njemu smešno. Njega nisu naučili da poštuje i ceni ženski rod. Ona deca koja su rasla u domu su vaspitanija i znaju šta su prave vrednosti. Ovaj je kao neki šumski, divlji čovek. Za Miljanu svi znaju da ona njega voli, da bi i želela i volela da živi sa njim, da se uda i da ima još jedno dete – rekla je Marija za „Blic“

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs