„Presela mi je Nova godina!“ Luna Đogani besna jer je proslava pošla naopako

od strane | jan 1, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Jutjuberka Luna Đogani je danima unazad apelovala na javnost da se u novogodišnjoj noći ne bacaju petarde i ne puštaju vatrometi budući da se životinje jako plaše ovakvih zvukova, ali ništa nije urodilo plodom.

Luna Đogani (Foto: Instagram/luna_djogani) • luna_djogani / Instagram

Nakon što su tačno u ponoć počeli da se, uz mnogo buke, puštaju vatrometi i bacaju petarde, Lunin kućni ljubimac – pas Loli nije mogao da se smiri, te je Đoganijeva poslala još jednu javnu poruku, ovog puta iz kupatila, u kom je pokušavala da umiri prestravljenog psa.

Luna Đogani (Foto: Screenshot TV Blic)

– Srećna Nova, koja mi presedne uglavnom zbog vatrometa i petardi, kojima ne vidim svrhu, kao da ne može bez toga da se slavi, ali okej. Srećna Nova, da ste svi živi i zdravi – poručila je jutjuberka.

Luna, inače, godinama unazad oduševljava javnost jer koristi svoju prisutnost u medijima kako bi skrenula pažnju na važna društvena pitanja, pri čemu prednjače zaštita životinja i borba protiv negativnosti na društvenim mrežama.

Luna Đogani (Foto: Instagram/luna_djogani)

Šta je, sa druge strane, Luna Đogani poručila u svojoj novogodišnjoj čestitki pogledajte u odvojenom tekstu: Novogodišnja čestitka Lune Đogani kao govor na izboru za mis: „Želim mir u svetu…“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs