Pre rijalitija je radila u staračkom domu četiri godine! „To je pošten posao, čistila sam i imala još mnogo obaveza!“

od strane | jan 4, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Odgovarajući na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, starleta Ava Karabatić je otkrila dosad nepoznat detalj o svom životu.

Ava Karabatić (Foto: Screenshot TV Red) • RED TV / screenshot

Naime, na konstataciju jednog pratioca na Instagramu da joj „ne preopstaje ništa drugo nego da bude čistačica“, Ava je obelodanila da joj je i to svojevremeno bilo u opisu posla tokom rada u jednom staračkom domu.

Ava Karabatić (Foto: Screenshot TV Happy)

– Ne znam zašto to pišeš u nekom ponižavajućem kontekstu. Ja sam radila četiri godine u staračkom domu, koje ne uključuje samo čišćenje, već dosta veći opseg posla brige za starije i nemoćne. Meni može samo biti kompliment da sam čistačica, negovateljica i slično. To je pošten posao – odgovorila je Karabatićeva pratiocu.

Starleta je, podsećanja radi, popularnost stekla učešćem u rijaliti šou-programu „Parovi“, dok se u poslednje vreme u medijima najčešće piše o njenoj borbi sa zavisnošću, o čemu je i sama u više navrata otvoreno govorila, kao i o boravku na rehabilitaciji.

Ava Karabatić (Foto: Instagram/ava_karabatic_official_novi)

Kako je, sa druge strane, Ava Karabatić govorila o boravku na rehabilitaciji pogledajte u odvojenom tekstu: „Imam velike krize!“ Ava Karabatić otkrila da su je roditelji držali zaključanu u kući!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs