Porodica Anđele Šparavalo u NEVERICI jer je pogazila obećanje: “Ona patološki laže sve više“

od strane | jan 5, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Majka Anđele Šparavalo očajna je nakon što je njena ćerka pogazila reč i ponovo završila u krevetu sa Bojanom Pavlović.

Anđela Šparavalo • youtube

Oglasila se sada i Anđelina majka, Aleksandra, koja nije krila svoje duboko razočarenje u dete.

– Mogu samo da vam kažem da sve laže. Ona živi kod nas, a ne kod babe, a takođe laže i da smo ikada pričale o temi da voli žene i da bih je ja podržala u tome. Ne želim da dajem više nikakve izjave jer ona patološki laže sve više. Prosto ne prepoznajem naše dete – rekla je Aleksandra i dodala:

Anđela Šparavalo

– Ja šta sam imala, rekla sam njoj u oči, ali ništa nije vredelo! Jedva sam smogla snage i tamo da dođem – završila je Anđelina majka.

Podsetimo, u toku emisije ,,Pitanja gledalaca“ Bojana Pavlović dobila je pitanje, te je progovorila koliko su je povredile reči koje joj je uputila porodica njene bivše devojke Anđele Šparavalo.

Bojana je bez dlake na jeziku otkrila da je nisu povredile toliko te reči, jer je svesna sebe.

Potom se umešao i Marko Đedović koji je imao opsežnu disertaciju na temu roditeljskih odnosa sa decom, pa je istakao da mnogi roditelji, aludirajući da to rade i Anđelini, zarađuju nad decom, tako što ih eksploatatišu, piše Alo.

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo (Foto: Screenshot TV Pink)

– Koliko su te povredile reči Anđeline porodice?

– Iskreno, nisu me povredili, jer smatram da su ušli sa nekim ciljevima koji su imali. Malo mi je presmešno, nelogično, da tako s vrata neko uđe. Meni je logično da dođeš meni i kažeš, ne znam šta da kažem na uvrede… Meni bi bilo logično da su ušli i da su joj rekli da nije lepo da kradeš, da ne lažeš, da te nismo tako vaspitali… Meni to nisu normalni pristupi, nisam roditelj, ali razmišljam racionalno. Ovde baljezgaju i lupaju gluposti. Način na koji su ušli i to vređanje, to su trebali meni da kažu, a ne njoj. Ja znam šta mi je Anđela pričala pre nego što su oni ušli – odgovorila je Bojana.

– Roditelji se bave eksploatacijom rođene dece, zarad finansija – ubacio se Marko Đedović i podržao Bojanu.

– Ovo je prvi put da nisam reagovala na takve uvrede. Ja nemam dodira sa takvim budalama – dodala je Pavlovićka.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs