„Počeo sam da se tresem, čuo sam se sa Enom i Mihajlovim bratom!“ Voditelj Zadruge 7 Elite progovorio o Janjušu u ovom tragičnom momentu

od strane | dec 27, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Mihajlo Janjušević, najmlađi brat zadrugara Marka Janjuševića Janjuša, sahranjen je u toku današnjeg dana, a sada se tim povodom oglasio Darko Tanasijević, voditelj rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“ čiji je rijaliti veteran učesnik.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Ringier/Ana Sabotinovski) • Ana Sabotinovski / Ringier

– U tom trenutku, to je bila neproverena informacija. Nadao sam se da to nema veze sa istinom, ali uzalud. Počeo sam da se tresem jer sam doživeo stres, u pitanju su situacije gde čovek ne može da ostane imun, bez obzira na to što je to poslovna informacija i što ne bi trebalo da unosim emocije u posao – istakao je Darko za Informer.

Darko Tanasijević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Međutim, ovde je to bilo nemoguće. Zvao sam i Janjuševu bivšu ženu Enu, kao i njegovog srednjeg brata Borisa. Izjavio sam mu saučešče i nakon toga smo razmenili još nekoliko poruka. Nije bilo ništa poslovno, čuli smo se prijateljski, napisao sam mu reči utehe i podrške, mada ništa nije dovoljno jako da ga uteši u ovom trenutku – dodao je Tanasijević.

Darko Tanasijević (Foto: Screenshot TV Pink)

– Janjuš je neko koga poznajem sedam godina, u „Zadruzi“ i „Eliti“ smo prolazili kroz lepe, ali i ružne trenutke. Mihajla nisam lično poznavao, a ovo je zaista velika tragedija, posle koje u životima njegove porodice ništa neće biti isto – zaključio je voditelj.

Mihailo Janjušević se, podsećanja radi, proslavio kada se pojavio kao model u spotu pevačice Dare Bubamare, dok je kasnije zarađivao putem društvenih mreža. O braći nije govorio javno jer nisu bili u bliskim odnosima. Oduzeo je sebi život u 27. godini, a sahranjen je u toku današnjeg dana.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs