Pevačici nakon DUETA sa Dino Merlinom SVE KRENULO NIZBRDO

od strane | nov 19, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačici Ivana Banfić predviđali su sjajnu karijeru, hit sa popularnim Dino Merlinom i dalje izaziva osećaje nostalgije.

ivana banfić • screenshot

Međutim, zadesio je niz nesrećnih događaja od kojih je jedan razvod sa menadžerom Robertom Magićem, koji je trajao dvanaest godina. Skrhana, pevačica se okrenula alkoholu.

Ivana Banfić

Na Kliniku za odvikavanje se prijavila 2005. godine. Uspela je da se isčupa iz teškog perioda i nastavi svoj život sa partnerom Krunom Ladišićem.

Pored borbe sa alkoholizmom Ivana je izgubila i bebu.

– Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila sveću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir – rekla je svojevremeno Ivana za “Hello”.

Ubrzo je rodila i sina Jana.

– Suočila sam se sa drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenario. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, srećan i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom daru – ispričala je tada.

Dino Merlin (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Danas, Ivana se, bavi fitnesom i snima emisije o kuvanju, a pored toga radi još neke dodatne poslove. Nedavno je izjavila da “svašta”ume da radi.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs