Paparaco: Janjuš se vratio u Beograd nakon sahrane Mihajla Janjuševića u Prijepolju!

od strane | dec 30, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Mihajlo Janjušević (27), rođeni brat zadrugara Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život u stanu u Beogradu.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Ringier) • Ringier

Mihajlo je sahranjen na gradskom groblju u rodnom Prijepolju nedaleko od porodične kuće. Janjuš i njegova porodica, kao i rodbina i prijatelji zavijeni su u crno nakon tragičnog događaja, a zadrugar je sada uhvaćen u jednom elitnom naselju u Beogradu, a u pitanju je Beograd na vodi.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Ringier)

Marko je došao do ovde taksijem, na sebio je imao jaknu, pa zatim ušetao u zgradu, a ono što se mnogi pitaju jeste kada će se Janjuš vratiti u „Zadrugu 7 – Elitu“ i da li će se uopšte vraćati.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Ringier)

Podsećanja radi, kako saznaje „PulsOnline.rs“ od izvora bliskog Janjuševiću, Marko je juče otišao i u stan pokojnog brata Mihajla odakle je uzeo i popakovao sve njegove stvari.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Ringier)

Markov mlađi brat bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenik u teretanu, a kako se ranije pisalo, on sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima, kao ni sa drugim bratom Borisom.

Marko Janjušević Janjuš (Foto: Ringier)

Mihajlo Janjušević je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

– Marko je stariji od mene deset godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života – rekao je tada Mihailo Janjušević.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs