Palo priznanje o gatkama! Marija Kulić: „Miljana je išla, pogodila joj je kravuljina!“

od strane | jan 17, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Iako jedni gledanje u tarot smatraju besmislicom, lakom zabavom ili čak gatkama, drugi slepo veruju u ono što im se kaže prilikom tumačenja istih, a sada je nekadašnja zadrugarka Marija Kulić, svađajući se sa pevačicom Vesnom Rivas zbog prozivki upućenih na njen račun, obelodanila da ju je i njena ćerka Miljana Kulić posećivala.

Miljana i Marija Kulić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– S obzirom na to da se kravuljina Vesna Rivas spakovala i stajala na vratima, želeći da napusti rijaliti „Parovi“, posle mog telefonskog uključenja gde sam je urnisala što je napadala Miljanu, sada u intervjuima priča o meni laži, da ja kockam i pijem. U životu nisam ušla u kazino, a popijem vino retko kad u poslednje vreme, otkako sam bila bolesna, a ranije sam mogla da popijem i tri čaše na nekoj zabavi, ali samo crno vino – objasnila je Marija putem društvenih mreža.

Marija Kulić (Foto: Instagram/marijakulic_mtaz)

– Da nije Miljanu vređala, ne bih je ja dirala, ali s obzirom na to da je preterivala, poslala sam je kući. Ljutila se što su me uključili. Posle kratkog perioda kad je otišla kod lekara, nije htela da se vrati jer joj tog dana nisu otvorili vrata. Postoji mnogo smešan klip gde Miljana nju imitira kako sa koferima stoji na vratima. Pogledajte – dodala je Kulićka.

Marija Kulić (Foto: Instagram/marijakulic_mtaz)

– Miljana ju je ponekad pozivala da joj kaže šta će da bude sa Zolom, jer je ona takva, oprosti joj sve i pita je za naše zdravlje jer joj je kao nekad, ali slučajno, rekla nešto tačno. Kravuljina mrzi mene zbog toga. Htela je da uđe u „Zadrugu“ da brani Miljanu, tako je rekla meni, jer nema para – otkrila je nekadašnja zadrugarka.

Vesna Rivas (Foto: Screenshot TV Hype)

– Lagala je letos za novac koji sam davala Skraćenom, a sada ponovo laže o meni. Hoće ponovo u rijaliti, ali mi je rekla da je u svađi sa šeficom. Šefica oprosti, ali sa moje strane će ići tužba – dodala je Marija.

Marija Kulić (Foto: Instagram/marijakulic_mtaz)

Šta je, sa druge strane, Marija Kulić ispričala o lažima ćerke Miljane Kulić pogledajte u odvojenom tekstu: Miljana Kulić se nalagala po povratku u Elitu za sve pare! Marija hitno reagovala!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs