Ovo su detalji Bikovićevog TAJNOG VENČANJA, kolega iz Rusije sve obelodanio

od strane | jan 12, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Glumac Miloš Biković, nedavno postao otac, iznenadio je javnost vestima o svom tajnom venčanju sa Ivanom Malić. Njegov kolega Ivan Oklobistin otkrio je da je Biković stupio u brak, ističući da je Biković odan, pravi patriota i pravoslavac, te da ima ozbiljan odnos prema ženama.

Miloš Biković i Ivana Malić (Foto: Ringier/Oliver Bunić) • Oliver Bunić / Ringier

Miloš Biković je odlučio da svoju ljubavnu priču sa Ivanom Malić učini još posebnijom tajnim venčanjem. Ova vest iznenadila je mnoge obožavaoce koji su bili nestrpljivi da saznaju detalje o ovom događaju. Poznato je da je Miloš verio izabranicu Ivanu, ali izjava njegovog kolege danas je odjeknula u medijima i razotkrila da je glumac stao na ludi kamen.

Miloš Biković (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Ivan Oklobistin, kolega poznatog glumca, izneo je nekoliko zanimljivih detalja o Bikoviću, ističući njegov odan odnos prema svojoj otadžbini i pravoslavnoj veri, kao i ozbiljan odnos prema ženi.

On je veoma dobar čovek, odan drug i pravi patriota svoje otadžbine. A ovo je veoma važan kvalitet. Vidim kako se na snimanju odmiče, sluša i gleda govore političara, brine… Srbi su naši pravi prijatelji. Uprkos činjenici da od ovoga nemaju direktne koristi. A Miloš je pravi pravoslavac. Ima veoma ozbiljan odnos prema ženama. Sada je oženjen, hvala Bogu – rekao je on za „Aif.ru“, i tako otkrio da je glumac stao na ludi kamen.

Miloš Biković i Ivana Malić (Foto: RAS/Lj.T.)

Oklobistin je takođe istakao da Biković ima duboko razumevanje ruske kulture, kao i sposobnost da razume suštinu i složenost ruskog jezika. Ovo je dodatno naglasilo Bikovićevu povezanost sa ruskom kulturom i jezikom, što je zanimljiv detalj u njegovom životu i karijeri.

Pored vesti o tajnom venčanju, Biković se takođe suočava sa novim ulogama u životu – ulogom oca. Ova nova uloga donosiće mu nove izazove i radosti, dok će istovremeno nastaviti sa svojom uspešnom glumačkom karijerom.

(Republika)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs