Ovo je Teodora Džehverović bez ikakvog FILTERA na licu

od strane | nov 5, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jedna je od najpoznatijih pevačica mlađe generacije, Teodora Džehverović često skreće pažnju javnosti na sebe svojim izgledom, a sada je pokazala kako izgleda bez trunke šminke.

Teodora Džehverović (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Teodora je, naime, uvek maksimalno sređena na nastupima i fotografijama koje objavljuje, pa je mnoge začudilo kada je objavila selfi bez imalo šminke na licu i pokazala kako zapravo izgleda.

Teodora Džehverović

– Ja u krevetu posle 4 sati sna, bez šminke. Eto, da vidite kako tad zaista izgledam – poručila je Džehva, a ubrzo su usledili komentari: „Druga osoba, ne prepoznah te“, „šminka ti i ne treba prelepa si“, „deluješ mlađa bez šminke“… su samo neki od komentara.

Inače, bivša zadrugarka Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, nedavno je u jednoj emisiji govorila o svojim nekadašnjim cimerkama u rijalitiju „Zadruga“, pa se tako dotakla i pevačice Teodore Džehverović.

– Nisam kao Teodora, nisam imala želudac da se poturim pod nekog matorca. To je moj problem bio. Ona se tako proslavila. Želim joj sve najbolje, iskreno, ali mislim da je to sakrila. Ali sakrila je zbog svog uspeha. Ne zameram joj, možda je to iskoristila, on je nju probio. Opet, neko, svako mora da te probije da bi bio u tom svetu. Ali želim joj sve najbolje – rekla je Maca za „Hajp“.

Teodora Džehverović

Podsetimo, Maca i Teodora su zajedno učestvovale u prvoj sezoni rijalitija „Zadruga“, gde su žestoko ratovale od samog početka. Diskrecija je tada urnisala Teodoru zbog konekcije sa jednim poznatim kontroverznim biznismenom i nije je ostavljala na miru sve do kraja rijalitija.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs