„Ova žena je oličenje glamura i elegancije!“ Nataša Ninković zablistala u crnoj haljini i očitala lekciju o stilu! (Foto)

od strane | jan 14, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Glumica Nataša Ninković slovi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, a na proslavi Srpske Nove godine pokazala je i zbog čega je i jedna od najbolje stilizovanih.

Nataša Ninković (Foto: Screenshot TV Tanjug) • TV Tanjug / screenshot

Naime, Nataša je na društvenim mrežama podelila kratak video zapis, snimajući sopstveni odraz u ogledalu, ne bi li sa pratiocima podelila elegantnu toaletu za koju se opredelila.

Nataša Ninković (Foto: Instagram/natasaninkovic)

Ninkovićeva je ponela crnu haljinu suptilnog kroja koja je pratila liniju njenog tela, dok su joj poseban šarm dali dugi rukavi i potpuno odsustvo dekoltea.

„E, pa, drage žene, ovo vam je lekcija o stilu koju ne bi bilo loše da savladate u 2024. godini“, „Bože, koliko lepa žena, koliko graciozna, ja nemam reči“, „Svetao primer da žena može da bude, slobodno ću reći, seksi čak i kad je zakopčana do grla, sa sve kragnom, nije sve u grudima na izvol’te i silikonima“, „Oličenje glamura i elegancije“, nizali su se laskavi komentari na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru.

Nataša Ninković (Foto: Instagram/natasaninkovic)

Kako, sa druge strane, izgledaju sinovi na koje je Nataša Ninković veoma ponosna pogledajte u odvojenom tekstu: EVO KAKO IZGLEDAJU BLIZANCI NATAŠE NINKOVIĆ: ODLUČILI DA NAPUSTE SRBIJU, A ŽENSKI ROD LUDI ZA NJIMA (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs