Oglasila se Selma Bajrami nakon što su je RASTRGLI na mrežama zbog SUROVE PROVOKACIJE: „Taj što je objavio moj snimak“

od strane | nov 25, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Selma Bajrami i snimak na kojem pokazuje dvoglavog orla na jednom od svojih nastupa, podigao je ogromnu prašinu, a korisnici društvenih mreža krenuli su sa surovim komentarima.

Selma Bajrami (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Većina na društvenim mrežama smatra da bi Bajramijevoj zbog pokazivanja ovog simbola trebalo zabraniti ulazak u Srbiju.

„Ali što je propala i kao riba. Tačno izgleda kao prosečna kafanska pevaljka“, „Ovoj treba zabraniti ulazak u državu“, „Nadam se da će proći upola kao Jadranka Barjaktarović“….

Podsetimo, pevačica Selma Bajrami sada se oglasila i progovorila o novonastaloj optužbi:

Ona se oglasila za domaće medije, a sada se oglasila i na svom Instagram profilu.

Selma Bajrami

– Pošto vidim da je neki ovde mozgić pustio snimak sa mog nastupa u Sarajevu, gde pevam albansku pesmu pokušajuci da na taj način ugrozi mene i moj odnos s publikom u Srbiji, imam potrebu da se oglasim. Kao što većina mojih pratioca/fanova zna, moji su koreni s Kosova, dakle, moj deda je bio Albanac sa Kosova. Na pomenutom nastupu u Sarajevu, čovek iz publike mi je tražio tu pesmu, a ja ne vidim problem da tu pesmu i otpevam. Sutra kad dođem u Beograd, ako mi neko zatraži „Odakle si sele“ npr, rado ću otpevati. Muzika pobeđuje svako zlo, a ja sam uvek bila pevačica koja peva za sve narode! I za Bošnjake, i za Srbe, i za Albance. Za sve! Svako će protumačiti onako kako on to želi, a ja vam šaljem ljubav – napisala je Selma Bajrami.

Informer

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs