Oglasila se najbolja drugarica Marije Šerifović, Jovana Pajić vrišti od sreće: „Mi smo to znali od početka“

od strane | dec 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Dragan Kecman

|

Pevačica Marija Šerifović je dobila bebu, a trudnoću je iznela surogat majka. Pevačica je dete godinama priželjkivala i ta želja joj je konačno ispunjena.

Jovana Pajić Screenshot/Tv Pink • Tv Pink / screenshot

Sada se povodom prinove oglasila Marijina najbolja prijateljica, Jovana Pajić, koja je bila veoma ushićena kada smo pozvali.

– Ona je sve lepo napisala, što sam joj ja i poželela. To je za javnost nova vest, ali mi koji smo joj najbliži smo znali sve od samog početka. bili uz nju. Presrećna sam, sa njom delim sreću! Delimo ljubav i sreću zajedno sa njom. Puno ljubavi je usmereno ka njemu – rekla nam je Jovana.

Šerifovićka je na svom Instagramu podelila i prvi snimak deteta.

– Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi.Hvala svima sto šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono sto dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve!

Inače, Marija se za „Blic“ ekskluzivno oglasila nakon vesti da je dobila sina.

Jovana Pajić

– Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati… I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije… Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj – kaže pop zvezda u ekskluzivnoj izjavi za Blic.

Kako je „Blic“ ekskluzivno saznao, Marija je dobila dete uz pomoć surogat majke.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs