ODABRANIH 10 UČESNIKA! Nakon SAOPŠTENJA ostali u NEVERICI

od strane | sep 3, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

Voditelj rijalitija, Darko Tanasijević, „postojio“ je nove učesnike za crnim stolom i detaljno pročitao pismo Velikog šefa, nakon kog su svi ostali vidno zbunjeni.

Stiglo pismo Velikog šefa • Zadruga Official / youtube

Naime, kako novina „Zadruge Elite“ nikada dosta, sada će učesnici biti podeljeni na „odabrane“ i „Elitu“ , time što neće boraviti u istom delu imanja.

Stiglo pismo Velikog šefa

– Draga „Elito“, Veliki Šef pre svega mora da vam poželi dobrodošlicu u najlepši grad u zemlji! Dobrodošli u „Elitu“ i budite sigurni u svakom trenutku svog boravka da je Veliki šef mudro odlučio kada je izabrao baš vas 56-oro za učesnike ove sezone. Sada je vreme da čujete ko će biti prvih deset odabranih učesnika. Njih će večeras izabrati najmlađi i najstariji učesnik. I to tako što će najmlađi učesnik izvući pet papirića sa imenima, a najstariji takođe pet papirića sa imenima. Pre nego što to uradite, neophodno je da znate da će učesnici koji nisu odabrani odn. čija imena nisu sada izvučena, ne smeju ulaziti u kuću odabranih. Odabrani moraju prisustvovati čitanju pisama u Beloj kući, ali kada stigne pismo samo u kuću odabranih, ostali učesnici im se neće pridružiti. Nadalje ćemo učesnike koji su odabrani tako i nazivati, dok će svi ostali učesnici biti „Elita.“ Učesnici koji sada budu odabrani, će odmah nakon izbora preći u kuću gde će spavati i živeti narednih dana, sve dok ne budu obavešteni da je njihov boravak tamo završen. Odabrani učesnici mogu koristiti i boraviti u svim delovima grada, ali moraju spavati u svojoj kući! Učesnici koji nisu odabrani, ne smeju ulaziti u kuću odabranih. I odabrani učesnici i „Elita“ mogu biti odabrani za potrčke kao i za vođu. Pozdrav, Veliki šef!

Zadruga 7 Elita (Foto: Screenshot TV Pink)

Odabrani učesnici, koji će spavati u posebnoj kući, jesu Bebica, Manuel, Sara, Sanjin, Teodora Delić, Luka, Marko Đedović, Mensur, Anđela i David!

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs