„Od Željka Mitrovića je i kazna med!“ Jovana Jeremić u Novom jutru otvoreno o 50 odsto smanjenoj plati

od strane | jan 14, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Voditeljku Jovanu Jeremić kaznio je Željko Mitrović sa 50 odsto od plate zbog propusta koje je napravila tokom vođenja „Novog jutra“.

Jovana Jeremić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Jeremićeva se sada u programu uživo osvrnula na jučerašnji razgovor sa Mitrovićem, a kako kaže, od njega je i kazna med.

– Volela bih da kažem da je najveći hajp, ako mogu tako da se izrazim, nakon intervjua Željka Mitrovića. Svi su videli njegovu odluku da sam kažnjena, tu odluku sam sam ja viteški prihvatila. Kada je od Željka i kazna je med. Moj omiljeni naslov danas je da sam jela ajvar i hleb u Jutarnjem. Tako je, sve prihvatam – rekla je Jeremićeva.

Milica i Željko Mitrović (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

Podsećanja radi, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović je kaznio voditeljku Jovanu Jeremić u programu uživo.

– Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim. Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela – rekao je Mitrović.

– Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim – odgovorila je Jeremićeva.

Jovana Jeremić je, sa druge strane, izazvala burne komentare zbog privatne prepiske sa biznismenom Draganom Stankovićem, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: ISPLIVALA PRIVATNA PREPISKA JOVANE JEREMIĆ I DEČKA DRAGANA, TEPA JOJ NA UNIKATAN NAČIN: “NEMIRU MOJ, KUĆICE MOJA“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs