“Nisu moje kolege, da se razumemo odmah“ Dragana Katić pecnula sve RIJALITI VODITELJE

od strane | nov 7, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Dragana Katić istkala je da je iskustvo i te kako bitna stvar kada je umetnost u pitanju, te je odgovorila na pitanje kako reaguje u nepredviđenim situacijama, iako može da se pohvali zavidnom karijerom koja traje dugi niz godina.

Dragana Katić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Lea Kiš je nedavno u intervjuu istakla da joj ne prija to što rijaliti igrači lako uplove u voditeljski posao, i da tom profesijom ne bi trebalo svako da se bavi. Dragana je otkrila sada svoj stav.

Dragana Katić

– Prvo moram reći da jako retko gledam televiziju, to je prednost tih nekih godina i iskustva. Gledam neke emisije čiji me sadržaj interesuje, i te emisije vode pravi voditelji. To što su neki bili u različitim emisijama, rijalitijima, pa sada rade kao voditelji, takvo je vreme, i takav je trend. Videćemo ko će koliko da traje, ja sam mnoge ispratila što se tiče i pevača i pevačica, ne zato što sam ja htela već zato što su oni smatrali i ponašali se onako kako nije trebalo, pa im se završila karijera. Ako neko želi to da gleda, meni je to u redu. Uvek sam to govorila, kad dođe nečiji koncert, on će biti rasprodat. Svedoci smo toga da su predstave u Beogradu sve rasporodate. Kada izađe prvog repertoar, Kolarac je uvek rasprodat, svi dobri koncerti su prodati i to znači da su ti ljudi trajali, da su se dokazali. Tako će isto biti i u ovom poslu. Ako uredništvo televizije smatra da takve osobe treba tu da se pojave i rade neki posao, pa neka rade. Nisu moje kolege odmah da se razumemo – rekla je ona za Telegraf.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs