„Nije valjao mikrofon i orkestar!“ Branka Sovrlić se pravda za loše izvođenje pesme, a Ognjen Amidžić poručuje: „Ne bih komentarisao njeno pevanje!“

od strane | dec 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vladimir Miljanić

|

Pevačica Branka Sovrlić je naišla na niz kritika zbog pevanja uživo, nakon gostovanja u „Amidži šou“-u.

Branka Sovrlić i Ognjen Amidžić (Foto: Ringier/Oliver Bunić/Zoran Ilić) • Oliver Bunić, Zoran Ilić / Ringier

Korisnici društvenih mreža su je ismevali na društvenoj mreži X zbog falširanja u uživo emisiji, a Sovrlićeva se sad oglasila povodom ove situacije.

Branka je tada otpevala par pesama, a Branka kaže da je uglavnom bio problem zbog orkestra i mikrofona.

– Znate kako, meni su dali mikrofon koji je bio loš, a to se čulo tako i zbog lošeg orkestra – rekla je Sovrlićeva, pa se dotakla još jedne gošće u emisiji.

– Orkestar u emisiji je zaista grešio, a Ćana je bolje zvučala jer je imala drugi mikrofon i povela je svoj orkestar. Međutim, sve se čulo jasno kada sam uzela drugi mikrofon i otpevala „Tamburalo momče u tamburu“, to je odlično zvučalo – kazala je Sovrlićeva za 24sedam.

Branka Sovrlić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Mnogo pesama sam otpevala u karijeri, imam toliko tonskih zapisa u Radio Beogradu, meni je žao jer je pitanje šta je od toga sačuvano. Što se tih komentara tiče, pa neka pišu, šta da im radim. Ja ne želim da se tu mnogo upuštam u sukobe, dobra sam žena i imam svoju karijeru – rekla je Sovrlićeva za pomenut medij.

Voditelj Ognjen Amidžić je, sa druge strane, imao šta da kaže ovim povodom.

Ognjen Amidžić (Foto: Ringier/Dejan Briza)

– Imamo uvek drugačiji orkestar u emsiji, a ovog puta je klavijaturista bio odustan zbog slave pa je došao drugi. Što se Ćane tiče, ona nije dovela svoj orkestar u emisiji, već je imala samo svog klavijaturistu, zato što su pesme koja ona peva specifične i ne ume svaki klavijaturista da ih osvira. Bilo je generalne probe pred emisiju kao i uvek – istakao je Amidžić i dodao:

– Branka je dobra pevačica, istaknuta estradna umetnica, ima svoje hitove i sve pohvale imam za nju. Ne bih komentarisao ničije pevanje, svi u mojoj emisiji imaju iste uslove i uvek je isti protokol. Negativne komentare na mrežama nisam video, i ne bih da pravim sad neku frku.

Ognjen Amidžić (Foto: Screenshot TV Pink)

Branka Sovrlić se, kao što smo već istakli, našla na meti prozivki, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: “OVO JE BRUKA, U ŠOKU SAM“ Narod opleo po Branki Sovrlić nakon što je PEVALA UŽIVO u emisiji (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs