Nestala je bez traga, a sad je viđena ošišana skoro do glave: Zoi, sestričina Nataše Bekvalac, u šok izdanju! (Foto)

od strane | dec 31, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Mlada pevačica Zoi je za kratko vreme osvojila srca publike, a onda se povukla iz javnosti, te skoro godinu dana od nje nema ni traga ni glasa.

Zoi (Foto: Instagram/zodakwhite) • zodackwhite / Instagram

Sestričina pevačice Nataše Bekvalac više ne gostuje po televizijskim emisijama, a sve ređe objavljuje i fotografije na društvenim mrežama, premda tek povremeno obavesti pratioce da vredno radi na novom albumu.

Zoi (Foto: Instagram/zodackwhite)

Upravo zbog toga je burne reakcije na društvenim mrežama izazvao njen poslednji stori na Instagramu na kom ju je moguće videti ošišanu skoro do glave i ofarbanu u plavu boju kose, premda je dosad bila poznata po dugoj, kestenjastoj kosi.

– Prestala sam odavno da brojim tetovaže. Da mogu da vratim vreme, nikada se ne bih istetovirala, ali kako nema nazad, a laseri su bolni i imam previše materijala za uklanjanje, lakše mi je da se saživim sa činjenicom da izgledam kao potpuna ludača – ispričala je u jednom od poslednjih intervjua za Stori Zoi.

Zoi (Foto: Instagram/zodackwhite)

I dok Zoi dobro znaju svi, kako, sa druge strane, izgleda njena sestra, koja je, takođe, pevačica, pogledajte u odvojenom tekstu: SESTRIČINE NATAŠE BEKVALAC SU PRAVE BOMBE: Obe su pevačice, Zoi već svi znate, a ovo je TEODORA! (FOTO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs