„Nemoj da mi Aneli glumi moral kad znamo kakva je!“ Nenad Lazić Neca udario na Ahmićevu

od strane | dec 8, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji zadrugar Nenad Lazić Neca dao je svoj sud o ponašanju Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, učesnika rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“.

Aneli Ahmić i Nenad Lazić Neca (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Aneli sve više pokazuje koje je zlo! Gledam i ne verujem kakav folirant žena može da bude. Nezahvalna je i samoživa. Ne sviđa mi se njeno isfolirano ponašanje. Ovo glumatanje, ona voli Janjuša, ne zezaj me, može samo sa Urošem da manipuliše, to je njen nivo inteligencije – istakao je Nenad za „Pink.rs“.

Nenad Lazić Neca (Foto: Screenshot TV Pink)

– Čak mi, ponekad bude i žao njega, koliko ga ova vuče za nos i ne pokazuje mu nimalo poštovanja što se tiče njegovog zalaganja da je štiti. Nemoj da mi Aneli glumi moral kad znamo kakva je! Šta treba mi koji gledamo da kažemo za nju: “Jadna, Stanija joj uništila brak?” – zapitao se Lazić.

Nenad Lazić Neca (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ja sam inače protiv svih prevara i ne podržavam preljube, ali kada neko radi iste stvari koje ne želi da mu se rade onda nemam šta da kažem tu. Aneli se hvata Janjuša, a on se beše pomirio sa ženom… ili nije…ili kad izađe, kao i svaki put. Nagon za povraćanje u svakom slučaju – zaključio je Neca.

Šta je, sa druge strane, Nenad Lazić Neca ispričao o zadrugarki Jovani Tomić Matoroj pogledajte u odvojenom tekstu: „Matoru je stigla karma jer je uvek podržavala preljubnike!“ Neca osolio po Jovani!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs