„Neću ti slati bocu vinjaka da se smiriš, iako mi je žao tvog psihičkog stanja!“ Olja Bajrami odbrusila Ani Nikolić

od strane | dec 27, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je u medijima odjeknula vest da su se pevačica Ana Nikolić i njen novi emotivni partner – kompozitor Goran Ratković Rale sukobili, oglasila se i folkerka Olja Bajrami, koja se našla usred ovog skandala.

Ana Nikolić, Olja Bajrami i Goran Ratković Rale (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Instagram/raleratkovic) • Snežana Krstić, Instagram, raleratkovic / Ringier

Podsećanja radi, kako Blic saznaje, Ana i Rale su se potukli ispred njegovog studija u Beogradu. Nije poznato zbog čega su se sukobili njih dvoje, a očevici tvrde da je na licu mesta potpuni haos. Kod njega u studiju se našla i pevačica Olja Bajrami, koja je svedočila neprijatnoj sceni. Pevačica je u besu pretila i njemu i Olji, pa je koleginici poručivala: „Ošišaće te navijači!“.

– Dobro jutro. Pošto se puno piše u zadnjih pet dana oko situacije koja me nije zaobišla pre neki dan, i pošto me više boli glava od tuđih izjava, čitam napise i muka mi je. Ćutala sam par dana da vidim dokle će to da ide i vidim da nema kraja. Ja ti, osobo, nisam najslabija karika u tvojim nameštaljkama i boleštinama – napisala je Olja na Instagramu.

Olja Bajrami (Foto: Instagram/oljabajrami)

– Ja razumem da treba sveža krv i dobra priča, ali ne preko mojih leđa. Nije ti to pošlo za rukom sa većim zvezdama, zašto misliš da bi sa mnom?! Zbog narušenog mira u privatnom životu ja sam dala intervju da objasnim svima šta je bilo jer da ćutim neću nikom – dodala je Bajramijeva.

Olja Bajrami (Foto: Instagram/oljabajrami)

– Za mene je ova tema zatvorena. Ja da moram da objašnjavam vereniku, tati, mami, svetoj nedelji da sam kolateralna šteta zaista me umara. Sram te bilo. Lečite frustracije negde drugo, a ne na ljudima. Hvala, doviđenja! Ovo ide unedogled. Na kraju krajeva, meni je žao Ane i njenog psihičkog stanja, ali niti ću joj slati bocu vinjaka da se smiri, niti ću ćutati na njene pokušaje da svoj životni haos pegla preko mojih leđa. Digla si mi popularnost, hvala ti – zaključila je pevačica.

Olja Bajrami (Foto: Instagram/oljabajrami)

Sa druge strane, više detalja o celom ovom skandalu u središtu kog se našla Olja Bajrami pogledajte u odvojenom tekstu: Goran Ratković Rale je novi dečko Ane Nikolić! Pevačica mu napravila haos zbog koleginice: „Ošišaće te navijači!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs