Naša glumica ZATRUDNELA i prekinula ODNOS sa partnerom

od strane | nov 19, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Naša glumica Danijela Vranješ, završila je vezu sa svojim partnerom kada je saznala da je u drugom stanju jer su shvatili da im nikako ne ide u odnosu.

Danijela Vranješ (Foto: Screenshot TV B92) • Screenshot TV B92 / screenshot

Naime, ona je u januaru 2017. godine rodila je ćerku Emu, a kako sam tvrdi, sa ocem devojčice rastala se još kad je saznala da je u drugom stanju.

Danijela Vranješ (Foto: Instagram/vranjesd)

Danijela je priznala da su shvatili da nisu jedno za drugo, te je ostala sama i samohrana majka o čemu je govorila u podkastu Snaga uma.

Shvatila sam da želim dete, samo sam se mirila sa činjenicom da se to nikada neće desiti. Zaljubila sam se u njega, ali desile su se neke stvari koje su mi jasno ukazale da on nije partner sa kojim mogu da ostvarim normalnu vezu. Kada sam saznala da sam trudna, mi već nismo bili zajedno. Kao buduća majka sve sam učinila da vezi dam šansu, da budemo mama i tata i da zajedno dočekamo dete. Posle izvesnog vremena definitivno smo se rastali. Samo smo potvrdili da ne možemo da budemo par. Ali to nije pokolebalo moju želju da postanem mama, i to najbolja mama na svetu – prenosi Hello.

Danijela Vranješ

Iako nije u ljubavi sa ocem svog deteta, Danijela Vranješ je zauzela jasan stav da o njemu ne govori loše pred ćerkom.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs