Nakon što mu je RODILA DVA NASLEDNIKA, supruga Mirka Šijana OČARALA ATRIBUTIMA

od strane | nov 23, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Žena Gocinog naslednika Mirka Šijana, Bojana, na svet je ove godine donela drugog sina.

Mirko Šijan i Bojana Rodić • Instagram

Naslednik Vukan je rođen na isti dan kad i njegova baka Goca Božinovska, a u porodičnoj kući u Surčinu, tada je organizovano veliko slavlje. Bojana je prvog sina rodila u avgustu 2021. godine, kom su dali ime Zoran po pokojnom Mirkovom ocu.

Mirko Šijan i Bojana

Nekoliko meseci pre rođenja drugog sina par je odlučio da se venča, a sudbonosno „da“ su rekli u crkvi u Surčinu, tim povodom su organizovali veliko slavlje u jednom luksuznom restoranu u Jakovu.

Ponosna majka dva sina, koja je nedavno na koncert Baje Malog Knindže došla sa šajkačom na glavi, podelila je ovog leta fotografiju iz bazena i pokazala brutalnu liniju. Dok je Šijan strasno ljubi, Bojana na sebi ima samo tigrasti bikini, koji je istakao njene obline i atribute stavio u prvi plan.

Mirko i Bojana Šijan

Inače, tri atraktivne sestre koje potiču iz porodice Rodić iz Titela – Bojana, Bogdana i Nataša – postale su poznate kada se jedna od njih (Bogdana) udala za Veljka Ražnatovića kojem je rodila dva sina, isto kao i Bojana Mirku.

Poznato je da su Rodići imućni, da se bave poljoprivredom i poseduju farmu pilića, a sve tri ćerke bile su uključene u porodični biznis.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs