„Moj otpadak!“ Marko Marković urnisao Staniju zbog ulaska u rijaliti Zadruga 7 Elita

od strane | jan 2, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Starleta Stanija Dobrojević je u toku jučerašnjeg dana nekoliko sati boravila na imanju u Šimanovcima kako bi učesnicima rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“ podelila poklone od članova porodice i produkcije, te se tom prilikom posvađala sa zadrugarkom Žanom Omnijom, poručujući joj da se ona i njen bivši dečko Marko Marković „kače na nju“.

Marko Marković i Stanija Dobrojević (Foto: Instaram/mmarkovic94) • mmarkovic94 / Instagram

– Skroz smešna priča, da neko sebe uzdiže toliko, kao neko se na nju nakačio. Šta ne sme niko da komentariše nekoga ili njegove postupke, odmah znači da se kačiš na nekoga (smeh). Nigde veze sa životom, presmešno. Šta došla da deli paketiće, pa moraju svi da joj ćute i klimaju glavom?! Hhahah važi – poručio je Marko za „Pink.rs“, da bi se zatim osvrnuo na izjavu Slađe Lazić Poršeline da je on „Stanijin otpadak“, na koju se Dobrojevićeva nije usprotivila.

Marko Marković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Pa može neko da bude moj otpadak, ja nisam ničiji. E sad opet ona to iz povređenosti koja ne prolazi očigledno još uvek, tako priča, nemam drugo objašnjenje. Koliko znam Žana nije ušla na konto bilo čije priče u „Elitu“. Naravno da je branila, kao što ću i ja uvek braniti, nema razloga da bude drugačije. Verovatno da je zasmetalo – dodao je Marković.

Marko Marković (Foto: Screenshot TV Pink)

Marko Marković je, sa druge strane, na nedavnoj proslavi rođendana dobio čestitku sa likom starlete Stanije Dobrojević, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Marko Marković dobio čestitku za rođendan sa Stanijom Dobrojević na njoj!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs