“Mina Vrbaški je sve znala, Anita je obećala da se NEĆE UDATI“ Matea Car RAZVEZALA jezik, Matora ne sluti šta se još krije

od strane | nov 16, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ljubavna drama u “Eliti“ između Anite Stanojlović i Matore potresla je mnoge bivše zadrugare, a pre svega njihove prijatelje koji se oglašaju tim povodom.

Matea Car • youtube

Mišljenje o svemu imala je i Ljuba Pantović u emisiji kod Dalile Dragojević.

Gost sa njom je bila i Matea Car.

Matea Car i Ljuba Pantović

– Što se tiče Matee, moram da joj kažem da niko nije ni znao da je ona ljubavnica, nema ona od čega da se pere. Niko nije ni znao da ona postoji, sama je izašla i sve otkrila što je imala sa Anitom. Ne sviđa mi se to se sad ona pere. Ako ti se Anita svira, treba da je juri i da se Matora skloni od nje – rekla je Ljuba Pantović.

Odmah je uzvratila i Matea Car:

Matea Car

– Moram da demantujem Ljubu. Imala sam priliku da uđem u Zadrugu. Ana Spasojević i Mina Vrbaški su znale da pišem sa Anitom. Mini sam se hvalila sa porukama. Lepo mi je bilo. Ona je bila moj prijatelj na vezi, ona me izdala u emisiji, nije me ni pitala da li sme da otkrije. Nisam joj zamerila to tada, al već kad je sve eksplodiralo. Ana Spasojević je sve zakuvala i proširila sve. Došlo mi je da nestanem. Posle kad je sa Anitom krenulo, htela sam da iznajmim stan, a da se ne viđamo u Matorinom stanu. Anita mi je obećavala da se neće udati za nju. Ispala sam naivna, Anita je rekla da ima svoje neke razloge što se udaje. Izgleda da je to bio novac. Čim se udala, mene je uhvatila savest i rekla sam joj da završimo sve što je trajalo tri meseca… – otkrila je Matea.

Ljuba Pantović

– Koliko si ti Matea naivna ispala, dete te izmanipulisalo. Baš ti je Mina ispala drugarica, bravo – poentirala je Ljuba.

BONUS VIDEO:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs